Στο Online marketing είναι όλα σχετικά με την ευαισθητοποίηση και την ορατότητα.
Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι βρίσκουν τη επιχείρησή σας σε απευθείας σύνδεση σε έναν από τους τρεις τρόπους:

1.Η επιχείρησή σας να έρχεται κατευθείαν στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης,
2.Αναφέρεται ή συνιστάται από ένα πρόσωπο, ιστοσελίδα, δημοσίευση
3.Ήδη γνωρίζει κάποιος την επιχείρησή σας και αρχίζει να ψάχνει για αυτήν

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι ένα σύνολο στρατηγικών με την απώτερο στόχο να φέρει περισσότερους ανθρώπους στον ιστότοπό σας

Ο μόνος τρόπος είναι,είναι με τη βελτίωση του κώδικα στις μηχανές αναζήτησης αλλά και σε συνδυασμό με την κοινωνική βελτιστοποίηση αναζήτησης.

Η Κοινωνική βελτιστοποίηση μέσων ενημέρωσης (SMO), μπορεί να είναι ένα μέρος του SEO, αλλά συμβάλλει επίσης σε όλους τους τρεις τρόπους που οι άνθρωποι σας βρίσκουν στο διαδίκτυο.

SEO και SMO ποια είναι η διαφορά. Τι είναι όμως η βελτιστοποίηση αναζήτησης στα κοινωνικά δίκτυα;

Προφανώς η SMO έχει να κάνει με τα κοινωνικά δίκτυα και την αυξανόμενη σημασία στην αναζήτηση για επιχειρήσεις.

Αυτή η πτυχή της βελτιστοποίησης ασχολείται με την ενίσχυση της παρουσίας της εταιρείας σας και σε απευθείας σύνδεση με το πόσο δημοφιλής είναι μέσα από διαδραστικές κοινότητες, όχι μόνο το Facebook και το Twitter, αλλά και τα blogs, forums, και οπουδήποτε επιχείρησή σας αναφέρεται ή συνδέεται με κοινωνικά δίκτυα και αναρτήσεις.

Η SMO (Social Media Optimization) είναι μια εργασία που μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε το εμπορικό σήμα σας (brand) και να ενισχύσει την προβολή σας, καθώς και την παραγωγή που οδηγεί και στην αύξηση των πωλήσεων.
Η βελτιστοποίηση των social media σας βασίζεται τόσο στην εξοικείωση και εμπιστοσύνη για την επιχείρησή σας, διότι οι καταναλωτές θα δουν όχι μόνο ότι αναφέρεται, αλλά και ότι συνιστάται από τους άλλους χρήστες.

Τι δεν είναι το SMO;

Συμμετέχοντας σε κάθε κοινωνικό δίκτυο όπως το facebook, twitter, linkedin κ.α. απλά δημιουργώντας μια δημοσίευση , ή ένα αγαπημένο δεν κερδίζεται απολύτως τίποτα προς την κοινωνικότητα και την διαδραστικότητα του brand της επιχείρησής σας.

Προκειμένου να βελτιωθεί η SMO για την επιχείρησή σας θα πρέπει να υπάρχει ένα σύνολο ενεργειών σχετικά με τα κοινωνικά δίκτυα και την ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής σας με διαδραστικό κοινό, επικοινωνία, απαντήσεις και προτάσεις για να κερδηθεί η εμπιστοσύνη των υποψήφιων πελατών σας.

Η Onesmart Promotion βελτιστοποιεί με επιτυχία όλα τα project ου αναλαμβάνει δίνοντας στις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες την μέγιστη κοινωνικά διαδικτυακά προβολή και την καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Enter Captcha Here :

top