Η Onesmart Promotion συνεργάτης της Ρωσικής Yandex Search Engine

Η Onesmart Promotion μετά την επιτυχημένη της συνεργασία με τις μηχανές αναζήτησης Google, Yahoo, Bing από σήμερα έγινε συνεργάτης και της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης της Ρωσικής Yandex.

Με πλήρη δυνατότητα καταχωρήσεων websites & e-shops, analytics, διαφημίσεων, προχωράμε ένα βήμα μπροστά ακόμα στον ανταγωνισμό παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες των πελατών μας στην Ρώσικη αγορά και αναζήτηση.

Γιατί Yandex, τι είναι η Yandex; Η Ρωσία λόγο των κανόνων που έχει για το διαδίκτυο , δίνει στους χρήστες της αντί του Google την αντίστοιχη μηχανή αναζήτησης της Yandex με email λογαριασμούς, αποθηκευτικό χώρο και πολλές online υπηρεσίες τόσο για σταθερούς υπολογιστές όσο και για τα κινητά «έξυπνα» τηλέφωνα.

Έτσι η μηχανή αναζήτησης της Yandex είναι ότι η Google για την Ελλάδα και το περισσότερο κόσμο, η δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης.

Σαν συνεργάτες της Yandex από σήμερα δίνουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να πουλάνε και να διαφημίζονται στην Ρώσικη αγορά μέσω της μηχανής αναζήτησης της Yandex και να αποκτούν δημοφιλία και στην Ρωσία.

Στην Onesmart Promotion αναπτύσσουμε συνεχώς την εργασία μας και δίνουμε στους πελάτες μας νέες υπηρεσίες και λειτουργίες που τους βοηθούν να αναπτύσσουν και να εδραιώνουν το brand τους.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Enter Captcha Here :

top