Τάσεις, Οι ψηφιακοί κατάλογοι με QR code σήμερα που καταστρέφουν τις πωλήσεις.

Την μετά Covid-19 εποχή νέες τάσεις βρέθηκαν για να «αναπτύξουν» τις επιχειρήσεις. Μια από αυτές είναι οι ψηφιακοί κατάλογοι πελατών ή οι ηλεκτρονικοί κατάλογοι.

Οι ΑΝΕΠΑΦΟΙ κατάλογοι (ψηφιακοί) χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του QR Code στην εστίαση προσπαθούν να κάνουν τις παραγγελίες σε ένα εστιατόριο ή μια καφετέρια ευκολότερες ή ασφαλής ….

Είναι έτσι όμως;

Παραδοσιακά ο πελάτης όταν κάθεται να απολαύσει ένα καφέ , ένα ποτό ή το φαγητό του θα παραγγείλει από έναν κατάλογο που θα του φέρει ο σερβιτόρος μαζί και με τις πληροφορίες για το κάθε προϊόν όπως τα συστατικά και τις ενναλακτικές του.

Με τους ψηφιακούς καταλόγους που ξεκίνησαν για την υποτιθέμενη ασφάλεια του πελάτη , ο πελάτης θα παραγγείλει χωρίς την ανάγκη του σερβιτόρου μέσα από το κινητό του και φυσικά χωρίς την επεξήγηση και την διαπροσωπική επαφή.

Οι κοινωνίες χρειάζονται ανθρώπους και οι άνθρωποι διαπροσωπικές σχέσεις ακόμα και για έναν καφέ μισού ευρώ.

Η κατάργηση της παραγγελίας σε σερβιτόρο αυξάνει το χάσμα μεταξύ του brand και δημιουργεί απώλεια τζίρου καταργώντας στην αύξηση πωλήσεων.

Η προώθηση συμπληρωματικών προϊόντων από τον σερβιτόρο αποτελεί σημαντικό μερίδιο του τζίρου κάθε τραπεζιού που μπορεί να δώσει με το σωστό μάρκετινγκ έως και το 20% του ημερήσιου τζίρου.

Ο κλασσικός κατάλογος είναι εργαλείο που δίνει όλα όσα χρειάζεται ο πελάτης και προσφέρει την ασφάλεια της επικοινωνίας μεταξύ του brand και του πελάτη.

Οι νέοι ανέπαφοι κατάλογοι δημιουργούν ένα απρόσωπο βιομηχανικό περιβάλλον που θα σβήσει χρόνια επικοινωνίας και διαπροσωπικής σχέσης στην εστίαση δημιουργώντας απώλειες τόσο οικονομικές όσο και πελατειακές.

Λέμε ναι στην τεχνολογία που μας φέρνει πιο κοντά με τους πελάτες μας και όχι σε αυτή που μας απομακρύνει.

Στην Onesmart Promotion προστατεύουμε το brand και τις πωλήσεις με δημιουργικότητα και σχεδιασμό. Αναλύουμε , συγκρίνουμε και συμβουλεύουμε κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Αγόρασε τώρα το δικό σου E-shop

799€ τελική τιμή με φπα

Πλήρες πακέτο σχεδιασμου και κατασκευής E-shop με δωρεάν φιλοξενία dedicated, static ip, ssl για 1 έτος.

κάνε κλικ εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Enter Captcha Here :

top