Τι σημαίνει να είσαι συνεργάτης της Google;

Πολλοί απλά βλέπουν Google Partner χωρίς να ξέρουν ακριβώς τη σημαίνει αυτό και τι συμβαίνει με αυτούς που είναι πραγματικά συνεργάτες της Google (Google Partner).

Το Google Partners είναι μια υπηρεσία της Google που παρέχει σε εταιρίες ή και επαγγελματίες που ασχολούνται με τον τομέα του μάρκετινγκ εκπαίδευση και υποστήριξη σε όλες τις νέες τεχνολογίες προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών , με σκοπό να παρέχουν στους διαφημιζόμενους το καλύτερο αποτέλεσμα και μια επιτυχημένη διαφήμιση στο διαδίκτυο.

Οι εταιρίες και οι επαγγελματίες που είναι συνεργάτες google έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως δωρεάν εξετάσεις, πιστοποιήσεις για προϊόντα . εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, προσφορές και ειδικά εργαλεία.

Ο συνεργάτης Google υποχρεούται, να ενημερώνεται για όλες τις αναβαθμίσεις σχετικά με το Adwords, την προώθηση στο διαδίκτυο, να μελετά τις νέες αλλαγές και τις Live Συναντήσεις με την ομάδα της Google Partners.

Google Partner και Google Premier Partner σημαίνει ευθύνη για την σωστότερη ενημέρωση και ανάπτυξη του μάρκετινγκ των επιχειρήσεων με σκοπό το μεγαλύτερο εύρος επιτυχίας στο διαδίκτυο.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Enter Captcha Here :

top