Πως να μείνετε μακριά από τις ποινές του αλγόριθμου Google Panda

Η αναβάθμιση του αλγόριθμου Panda από την Google έχει φέρει θύελλα στον κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ και στο κόσμο του ίντερνετ. Οι ιδιοκτήτες ιστοσελίδων επιλέγουν υπηρεσίες αποκατάστασης ή που διαφημίζουν ότι μπορούν να αποκαταστήσουν τα προβλήματα που δημιουργούν τα πέναλτι από τον αλγόριθμο της Google Panda.

Η αποκατάσταση μιας ιστοσελίδας από πέναλτι , ποινή είναι χρονοβόρα, οικονομικά πολυέξοδη και επίπονη. Απαιτεί πολλές και ισχυρές γνώσεις SEO και Google Marketing και σίγουρα υπομονή.

Το Google Panda είναι ένας από τους 8 αλγόριθμους της εξελιγμένης μηχανής της Google που ελέγχει την ποιότητα και την σχετικότητα περιεχομένου.

Πώς μπορείτε να προστατευτείτε από τις ποινές του αλγόριθμου;

  1. Γράφετε όπως γράφετε στην καθημερινότητα
  2. ΜΗΝ αντιγράφετε περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους
  3. Γράφετε σχετικά με το αντικείμενό σας
  4. Μην επαναλαμβάνεται τις ίδιες λέξεις χωρίς λόγο
  5. Ο λόγος σας να έχει ροή
  6. Κρατάτε ψηλά το ενδιαφέρουν του κοινού – στόχου
  7. Δημιουργήστε σύνδεση με το περιεχόμενο του ιστότοπου σας
  8. Βασίστε τα κείμενά σας με το ενδιαφέρον που κοινού και τις λέξεις κλειδιά χωρίς να είναι ψεύτικο

Η Google έχει εξελίξει τόσο πολύ τον αλγόριθμο που αναγνωρίζει την σύνταξη και την σημασία ακόμα και σε μια πολύ μικρή πρόταση.

Τι συμβαίνει όμως όταν η το Google Panda δίνει ποινή ; Τότε αρχίζει και η κάθοδος της ιστοσελίδας χωρίς γυρισμό πως τα κάτω. Έστω μια σελίδα πάρει ποινή και βρίσκεται στην πρώτη σελίδα σταδιακά η μηχανή αναζήτησης θα αρχίσει να αγνοεί στις αναζητήσεις την εσφαλμένη ιστοσελίδα μέχρι να μην εμφανίζεται καθόλου στην αναζήτηση.

Έτσι η δημοφιλία της επιχείρησης που αντιπροσωπεύει χάνει την αξία της και το πελατολόγιο της. Για αυτό λοιπόν Προσοχή στου κανόνες του SEO !

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Enter Captcha Here :

top