Πληρώνεις για SEO σε συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά ? Τσάμπα πληρώνεις ..

Τσάμπα πληρώνεις .. Γιατί ; Διάβασε το άρθρο μας.

Η Google έχει πραγματοποιήσει όλα όσα υποσχέθηκε την 28.9.2016 όπου και ανακοίνωσε με άρθρο της εδώ, ότι σταματά την χρήση λέξεων κλειδιών στην μηχανή αναζήτησης από της αρχές του 2017.

Όπως έχουμε ξανά αναφέρει με άρθρο μας παλαιότερα , η μη χρήση των εσκεμμένων λέξεων κλειδιών στις ιστοσελίδες έφερε μόνο καλά αποτελέσματα.

Η ποιότητα περιεχομένου έχει ανεβεί και η σελίδες οι ΜΗ ποιοτικές σταδιακά εξαφανίζονται από την αναζήτηση.

Σε κάθε νέα λειτουργία υπάρχουν και οι παραφωνίες…

Στο #μάρκετινγκ απαιτείται τεχνογνωσία, ενημέρωση και στρατηγική. Δυστυχώς όμως για τον κλάδο μας, πολλές εταιρίες συνεχίζουν την πρακτική και τακτική του αρπάζουμε χρήμα από όπου βρούμε..

Το να μην γνωρίζεις είναι καλύτερο από το να μην θέλεις να ξέρεις , αλλά για ακόμα μια φορά οι επαγγελματίες είναι θύματα ασυνείδητων ειδικών στις ιστοσελίδες.

Βλέπουμε στο διαδίκτυο υπηρεσίες SEO με χρήση προώθησης 2 λέξεων , ή 3 λέξεων ή και 5 λέξεων κλειδιών σε ποσά υπέρογκα.

Ακόμα στις υπηρεσίες πολλών υπάρχουν οι λέξεις Βασικό SEO, Premium SEO ή και Super SEO και πολλά άλλα… Περισσότερο για συνδρομή τηλεόρασης κάνει παρά για υποστήριξη και γνώση του διαδικτύου.

Το SEO ή αλλιώς βελτιστοποίηση ιστότοπων για την αναζήτηση στο διαδίκτυο δεν λειτουργεί σε καμία περίπτωση έτσι.

Και όταν βλέπεις τέτοιες τακτικές και λόγια θα πρέπει να το ξανασκεφτείς εάν θα επενδύσεις τα χρήματά σου σε αυτό τον επαγγελματία.

Οι λέξεις κλειδιά αναδεικνύονται μέσα από το περιεχόμενο του ιστότοπου, την αναζήτηση του χρήστη και την δημοφιλία της συγκεκριμένης σελίδας.

Είναι μια απλή αλλά και πολύπλοκη διαδικασία που φέρνει ακριβώς τα φίλτρα που χρειάζονται για να υπάρχει αξιοκρατία στην αναζήτηση.

Οι τακτικές του βάζω τις λέξεις ξανά και ξανά στο περιεχόμενο πλέον δεν ισχύουν και επιφέρουν ποινή στα #Google Bots.

Χρειάζεται προσοχή διότι το διαδίκτυο δεν συγχωρεί πλέον.

Οι λάθος τακτικές μάρκετινγκ επιφέρουν ζημιά στις επιχειρήσεις μέσα στα εταιρικά προφίλ και μας αναγκάζουν να κάνουμε ανασχεδιασμό ολοκλήρων εταιρικών προφίλ για να μπορέσουν να επιβιώσουν στο διαδίκτυο.

Συμβουλή μας : Πριν από κάθε κίνηση που αφορά το μάρκετινγκ της επιχείρησης, αναζήτησε στο διαδίκτυο και διάβασε για αυτό που σε ενδιαφέρει με προσοχή.

Εάν πάλι έχεις αμφιβολία επικοινώνησε μαζί μας για εντελώς δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη σε αυτό που θέλεις να υλοποιήσεις.

Η Onesmart Promotion είναι εδώ για σένα και για όλους.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Enter Captcha Here :

top