Πακέτο ανάπτυξης για εστιατόρια, ταβέρνες, Smart Holidays

μια πρωτότυπη ιδέα από την Onesmart Promotion

Τι είναι το μάρκετινγκ τουρισμού;

Τουριστικό μάρκετινγκ

Κάθε προσπάθεια μάρκετινγκ πρέπει να ξεκινήσει με ένα σχέδιο (πλάνο), και το μάρκετινγκ του τουρισμού δεν διαφέρει.

Το σχέδιο μάρκετινγκ είναι ο χάρτης πορείας της επιχείρησής σας και τονίζει τα αξιοθέατα της περιοχής σας όσο και την ίδια την επιχείρηση. Σας αναγκάζει, να ορίσετε έναν προϋπολογισμό στις διαφημιστικές σας δαπάνες και να λάβετε απαντήσεις σε κάθε σας στόχευση.

Στο τέλος κάθε τουριστικής περιόδου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σχέδιο μάρκετινγκ και τα αποτελέσματα για να ορίσετε στόχους και να κάνετε αλλαγές για το επόμενο έτος.

Για παράδειγμα, αν βλέπετε ότι τα έσοδα σε ένα πλάνο μάρκετινγκ  δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, χρειάζεται ανασχεδιασμό άμεσα και ανάπτυξη των προϊόντων / υπηρεσιών ή κάποιες αναβαθμίσεις για να γίνει πιο ελκυστική για τους επισκέπτες και καλύτερη η διαφήμισή σας.

Τοπική αγορά

Το μάρκετινγκ του τουρισμού μπορεί να είναι ακριβό, ιδιαίτερα εάν θέλετε να προσελκύσετε εθνικούς ή διεθνείς τουρίστες.

Η δύναμη στο μάρκετινγκ του τουρισμού σε οποιοδήποτε τομέα βρίσκεται στην έρευνα, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση Συγκεκριμένου πλάνου από εταιρία μάρκετινγκ και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες με στόχευση.

Για παράδειγμα, αν υπάρχουν πολλά τουριστικά αξιοθέατα σε έναν συγκεκριμένο νομό – ή σε πολλές γειτονικές περιοχές – ολόκληρη η περιοχή μπορεί να διατεθεί σε πιθανούς επισκέπτες ως ένας ελκυστικός εβδομαδιαίος προορισμός συνδυάζοντας τη διαφήμιση και άλλες δραστηριότητες μάρκετινγκ.

Η επίσημη ιστοσελίδα της επιχείρησης σε συνδυασμό με τα κανάλια προώθησης όπως τα κοινωνικά δίκτυα μπορούν να προσφέρουν στους τουρίστες πληρέστερη ταξιδιωτική εμπειρία μέσα από το δικό σας brand (όνομα).

Χαρακτηριστικά του Marketing Τουρισμού

Το μάρκετινγκ του τουρισμού έχει ξεχωριστά χαρακτηριστικά από άλλα σχέδια μάρκετινγκ.

Επειδή οι τουρίστες είναι προσωρινοί, εκτίθενται σε αγαθά και υπηρεσίες μιας περιοχής για πολύ μικρότερες περιόδους.

Όμως, οι τουρίστες βασίζονται στον καλό σχεδιασμό του χρόνου, έτσι οι έμποροι θα πρέπει να σκεφτούν στρατηγικές που προσελκύουν τα συναισθήματα, σε μια αξέχαστη εμπειρία εικόνας, γεύσης και εξυπηρέτησης.

Οι εξαρτώμενες από τον τουρισμό επιχειρήσεις βασίζονται επίσης και σε άλλους παράγοντες όπως τα δημόσια αξιοθέατα. Σε ένα σχεδιασμό πλάνου μάρκετινγκ συμπεριλαμβάνουμε όλες τις πτυχές, που θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν τον πελάτη έστω και για 1 δευτερόλεπτο.

Ο βιώσιμος τουρισμός υπογραμμίζει την ισορροπία των τουριστικών δραστηριοτήτων και των επιχειρήσεων.

Οι πρακτικές στοχευμένου μάρκετινγκ περιλαμβάνουν ποιοτικούς στόχους που θα ικανοποιούν κάθε ταξιδιώτη και θα ελκύουν την προτίμησή τους κάθε χρονιά για την ίδια επιχείρηση.

Τι είναι τα πακέτα τα πακέτο ανάπτυξης επιχειρήσεων του τουρισμού, Smart Holidays, για εστιατόρια, ταβέρνες, εστίαση; 

Τα πακέτα Smart Holidays από την Onesmart Promotion για εστιατόρια, ταβέρνες και χώρους εστίασης περιλαμβάνουν όλα εκείνα τα εργαλεία που θα βοηθήσουν στην οικοδόμηση της εμπιστοσύνης του ταξιδιώτη προς το brand και την ανάπτυξη της δημοφιλίας.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε συνολικά στα πακέτα εστίασης είναι:

Έρευνα και μελέτη ανταγωνισμού, Συγκριτικό πλεονέκτημα, Σχεδιασμός στόχευσης δημοφιλούς προϊόντος, Ανάλυση δημοφιλίας brand, Έλεγχος ποιότητας brand, Έλεγχος και ανάλυση ιστοσελίδας / e-shop, Τεχνικός έλεγχος ποιότητας ιστοσελίδας / e-shop, Ανάλυση περιεχομένου ιστοσελίδας / e-shop, Έλεγχος και ανάλυση SEO, Έλεγχος οργανικής αναζήτησης, Έλεγχος καναλιών κοινωνικών δικτύων, Ανάλυση συμπεριφοράς κοινού, Δημιουργία πλάνων μάρκετινγκ, Δημιουργία στόχευσης κοινού, Τοπικές αναφορές μάρκετινγκ, Συμβουλευτική διαχείρισης πελατών / αξιολόγησης, Συμβουλευτική υποστήριξης διαχείρισης προσωπικών δεδομένων, GDPR, Δημιουργία ή αναδημιουργία λογότυπου, Δημιουργία ή αναδημιουργία σλόγκαν, Δημιουργία μακετών όπως επαγγελματική κάρτα, διαφημιστικό υλικό, Σχεδιασμός ή ανασχεδιασμός ιστοσελίδας / e-shop, Κατασκευή ή ανακατασκευή ιστοσελίδας / e-shop, Διόρθωση ποινών κατάταξης από την Google, Διόρθωση SEO ιστοσελίδων / e-shop, Σχεδιασμός και κατασκευή brand κοινωνικού δικτύου, Διόρθωση brand κοινωνικού δικτύου, Σχεδιασμός δημοφιλίας αξιολογήσεων, Δημιουργία και ανάλυση brand προφίλ στο Google, Διαφήμιση στο Google, Δημιουργία ραδιοφωνικής διαφήμισης τοπικής στόχευσης κοινού, Διαφήμιση στα κοινωνικά δίκτυα, Διαφήμιση στην Yandex Ρωσίας, Συμβουλευτική υποστήριξη μάρκετινγκ, Συμβουλευτική υποστήριξη management και branding

Τα πακέτα για τη εστίαση ξεκινούν από τα 450 ευρώ + φπα

Χρειάζεσαι ανάπτυξη για την δική σου επιχείρηση και την τουριστική σεζόν ; ‘Έλα στο γραφείο μας σήμερα ή επικοινώνησε μαζί μας  για μια δωρεάν ενημέρωση και πρόλαβε τον ανταγωνιστή σου !

Onesmart Promotion / Αριστοτέλη Σιδέρη 37 , Πίσω από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Κέρκυρα  | Τηλ. 2661 700995 και 693 4826001

Χορηγός επικοινωνίας : ΝΕΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 97.9

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Enter Captcha Here :

top